TiBO BOX

Tibo box, mini-kompjuteri më i ri Android ju mundëson një eksperiencë familjare shume zbavitëse. Televizori juaj kur lidhet me TiBO box, shndërrohet në një kompjuter genial.TiBO box, i përshtatet çdo lloj ambienti të shtëpisë tuaj dhe është lehtësisht i lëvizshëm nga një televizor në një tjetër.

Live TV

Live TV ofron +140 kanale. Si një videotekë e integruar, me eventet më të fundit të realizimeve botërore dhe ato shqiptare, TiBO, zgjon ëndrrat e mëdha përmes një aparati të vogël duke sjellë nostalgji dhe risi, për të qenë më afër familjeve e për të sjellë nga një copëz Shqipëri në çdo shtëpi shqiptari, në çdo cep të Globit..

VOD

VOD (Video On Demand) është një shërbim falas për të gjithë abonentët TiBO që sjell në shtëpinë tuaj mbi 1000 mijë evente të ndryshme për t’i shikuar në çdo kohë që ju dëshironi.

Catch Up TV

Live TV ofron +140 kanale. Si një videotekë e integruar, me eventet më të fundit të realizimeve botërore dhe ato shqiptare, TiBO, zgjon ëndrrat e mëdha përmes një aparati të vogël duke sjellë nostalgji dhe risi, për të qenë më afër familjeve e për të sjellë nga një copëz Shqipëri në çdo shtëpi shqiptari, në çdo cep të Globit…

TiBO Multivizion

Shërbimet TiBO mundësohen edhe në kompjuter, tablet, smartphone, Web TV, etj. Apliakcioni TiBO mobile është një shërbim pa pagesë i ofruar për të gjithë klientët e TiBO me të njëjtin abonim ekzistues në TV.

Stop & Play

Me TiBO, mund të “luhet me kohën” dhe në live TV, duke ndalur transmetimin direkt të çdo kanali, për ta rifilluar aty ku e ndalët duke mos humbur asgjë nga ajo që ndodh kur duhet të largohemi për pak kohë.