Një grua e tradhtuar nga burri i saj, kalon një natë të nxehtë
me një djalë më të ri në moshë, i cili jeton ngjitur me shtëpinë e saj.
Por shumë shpejt, kjo marrëdhënie do të marrë një rrjedhë të papritur dhe të rrezikshme.