Abonim 12 muaj Gold me boksin dualcore TiBO kushton $299 .
Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.
TiBO GOLD përfshin kanalet e paketës familjare DIGITALB, kanale të tjera shqiptare e ndërkombëtare si dhe shërbimet VOD dhe Catch up.

Abonimi PLATINIUM 12 muaj TiBO me boksin dualcore TiBO kushton $349.
Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.
TiBO PLATINIUM përfshin kanalet e paketës Premium DIGITALB, të gjithë paketën sportive të SUPERSPORT, kanale të tjera shqiptare e ndërkombëtare si dhe shërbimet VOD dhe Catch up.

Abonim 12 muaj Gold me boksin quadcore TiBO kushton $319.
Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.
TiBO GOLD përfshin kanalet e paketës familjare DIGITALB, kanale të tjera shqiptare e ndërkombëtare si dhe shërbimet VOD dhe Catch up.

Abonim 12 muaj PLATINIUM me boksin quadcore TiBO kushton $369.
Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.
TiBO GOLD përfshin kanalet e paketës familjare DIGITALB, kanale të tjera shqiptare e ndërkombëtare si dhe shërbimet VOD dhe Catch up.

Provo TiBO IPTV me ofertën 3 muaj. E vlefshme vetëm për Klientë të rinj!
Abonim Gold 3 Muaj + TiBO box kushton $139.
Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.

Provo TiBO IPTV me ofertën 3 muaj. E vlefshme vetëm për Klientë të rinj!
Abonim Platinium 3 Muaj + TiBO box kushton $149.
Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.

Riabonimi Gold 12 muaj kushton vetëm $249
* Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.

Riabonimi Platinium 12 muaj kushton vetëm $299
* Brenda të njëjtës pagesë përfiton dhe 1 APK TiBO MOBILE me kanale të zgjedhura nga paketa Premium e Digitalb, për 1 user në tablet/smartphone.