Të gjitha format e kontakteve!

Per me shume informacion mund te kontaktoni numrat me poshte dhe te vizitoni zyrat tona.

TiBO Tirana IPTV Broadcasting Operator

Zyra Qendrore: BLV.GJERGJ FISHTA PALL.G&P, KUJDESI I KLIENTIT, KATI I 2 1001, Tirane Albania Tel: +355 676006767 +355 689082244 Tel: +355 44 314444