Catch Up TV
Catch up TV është risia më e re në botën e televizionit që ju mos të humbisni asnjë transmetim. Tashmë jeni ju ata që kontrolloni televizorin, e keni ju të gjithë fuqinë me anë të telekomandës dhe falë Catch UP TV ju nuk keni pse të shqetësoheni se do të humbisni filmin, serialin, ndeshjen apo spektaklin e preferuar.
TiBO Multivizion
Shërbimet e platformës TiBO IPTV mundësohen edhe në Tablet apo Smartphone përmes rrjetit 3G apo Wi-Fi në çdo vend. Aplikacioni TiBO mobile është pa pagesë për të gjithë klientët e TiBO dhe përdoret me të njëjtin user të abonimit në TV. Tibo Mobile përfshin kanalet në Live TV dhe videotekën TiBO on demand. Mjafton ta kërkoni.
Aplikacionet
Në momentin që ju lidhni Box-in TiBO me televizorin tuaj, ju e transformoni këtë të fundit në një kompjuter te vërtetë. Praktikisht do ta përdorni televizorin tuaj si të ishte një kompjuter, kështu do të ndërthurni kënaqësinë e të parit TV dhe atë të përdorimit të kompjuterit në të njëjtën kohë.

Filma të fundit!

 • A Most Violent Year

  Në Nju Jorkun e vitit 1981, një emigrant ambicioz lufton për të mbrojtur
  familjen dhe biznesin e tij gjatë vitit më të dhunshëm

 • The Boy Next Door

  Një grua e tradhtuar nga burri i saj, kalon një natë të nxehtë
  me një djalë më të ri në moshë, i cili jeton ngjitur me shtëp

 • Bad Ass 2: Bad Asses

  Frenk Vega bashkohet me plakun grindavec Bërni, për të marrë hak ndaj një bosi droge
  që ka vrarë një djalë të ri, të cilin Fr

 • Black or White

  Një burrë i dëshpëruar nga vdekja e së shoqes, përfshihet në një betejë ligjore
  për kujdestarinë mbi mbesën e tij, të cilë

 • God’s Pocket

  Thjeshtri i Mikit vdes në një aksident të dyshimtë gjatë punës dhe askush nuk tregon të vërtetën.
  Miki e gjen veten në një si

 • Free Fall

  Një nëpunëse e kompanisë Golt Capital në Los Anxheles, vihet në shënjestër
  nga një vrasës i pamëshirshëm sepse ka zbuluar nj

 • Cop Car

  Dy fëmijë gjejnë rastësisht një makinë policie dhe fillojnë një udhëtim aventuresk,
  por do të ndiqen pronari i makinës, sheri

 • Run All Night

 • The Loft

 • Aloha

 • Dumb and Dumber 2

 • Exodus: Gods and Kings

 • Predestination

 • Tracers

 • Mortdecai

 • Blackhat

 • Third Person

 • 7 Minutes

 • Dracula Untold

 • I Origins

 • Into the Storm

 • Ride Along

 • Rob the Mob

 • Sabotage

 • Snowpiercer

 • Godzilla

 • Veronica Mars

 • Wild

 • The Hundred-Foot Journey

 • Noah

Vitamix It may come as no surprise that the Vitamix is top on my list. I know the price is steep, but since the day I bought it over two years ago, I have used my beloved Vitamix every single day, making it well worth every cent. Egypt has secured $2B in financing from cheap jordan international banks, a day before the IMF’s board Wholesale China Jerseys meets to consider a $12B www.foakleysaaaa.com/home/fake-oakley-sunglasses-sale/ loan officials say will help restore investor confidence in the economy. Cheap Football Jerseys The central bank said the repurchase transaction with overseas banks has a maturity of one year, with the funding provided against newly issued dollar denominated sovereign bonds. Fights consist of two on Cheap NFL Jerseys two teams flailing their way through three two minute rounds, with the use of joint locks and choke holds prohibited during the first two rounds because we paid to see some face punching, goddammit. As you can imagine, teamwork is essential the moment one partner drops, the arena transforms into a two against one death maze. The concept of Moneyball in its simplest form is the following: quantitative statistical analysis can more precisely indicate a player’s future performance than previous evaluation models. It has been practiced for many years in baseball in varying degrees: its use by new Chicago Cubs’ general manager (and presumed future cheap jerseys china savior) Theo Epstein who has had and will continue to have the benefit of a large payroll is different from the way it was used by Billy Beane of the Oakland A’s as depicted in Moneyball.. Belichick’s interview with the outgoing Letterman surrendering his longtime late night seat to Stephen Colbert later this year was nothing special. The Patriots’ coach was his uncomfortable self being the center of attention on stage before an audience at Manhattan’s Ed Sullivan Theater, where, of course, the discussion turned to Deflategate and the accusations swirling around Belichick’s team’s Super Bowl pursuit.. Many T shareholders will remark, a lower share price would present a buying opportunity and provides a higher dividend yield. However, investors should consider there are material underlying reasons, including no earnings growth ($2.51/share in 2014, $2.51/share in 2015 and $2.58/share in 2016; Source: Yahoo!, continuing high capital expenditures, brutal and often irrational competition, likely new, additional competition (DISH Network (NASDAQ:DISH) and Google (NASDAQ:GOOG)), net neutrality and the inevitable future changes in the strategic environment. Heels, heels yep right leg, left leg alternate. Now lets go to stuff that’s a little more challenging. The sharing of video content facilitates discussion (albeit horribly, if you’ve ever read some of the YouTube comment threads, but hey that’s their democratic right to say stupid things) and discovery of other material that might not be otherwise accessible to users. What is cheap football jerseys china to distinguish between someone uploading a segment of a movie onto YouTube that prompts discussions among other YouTube users and a library providing a free showing of a movie and then hosting a discussion of the movie afterwards? Nothing..