Catch Up TV
Catch up TV është risia më e re në botën e televizionit që ju mos të humbisni asnjë transmetim. Tashmë jeni ju ata që kontrolloni televizorin, e keni ju të gjithë fuqinë me anë të telekomandës dhe falë Catch UP TV ju nuk keni pse të shqetësoheni se do të humbisni filmin, serialin, ndeshjen apo spektaklin e preferuar.
TiBO Multivizion
Shërbimet e platformës TiBO IPTV mundësohen edhe në Tablet apo Smartphone përmes rrjetit 3G apo Wi-Fi në çdo vend. Aplikacioni TiBO mobile është pa pagesë për të gjithë klientët e TiBO dhe përdoret me të njëjtin user të abonimit në TV. Tibo Mobile përfshin kanalet në Live TV dhe videotekën TiBO on demand. Mjafton ta kërkoni.
Aplikacionet
Në momentin që ju lidhni Box-in TiBO me televizorin tuaj, ju e transformoni këtë të fundit në një kompjuter te vërtetë. Praktikisht do ta përdorni televizorin tuaj si të ishte një kompjuter, kështu do të ndërthurni kënaqësinë e të parit TV dhe atë të përdorimit të kompjuterit në të njëjtën kohë.

Filma të fundit!

 • A Most Violent Year

  Në Nju Jorkun e vitit 1981, një emigrant ambicioz lufton për të mbrojtur familjen dhe biznesin e tij gjatë vitit më të dhunshëm

 • The Boy Next Door

  Një grua e tradhtuar nga burri i saj, kalon një natë të nxehtë me një djalë më të ri në moshë, i cili jeton ngjitur me shtëp

 • Bad Ass 2: Bad Asses

  Frenk Vega bashkohet me plakun grindavec Bërni, për të marrë hak ndaj një bosi droge që ka vrarë një djalë të ri, të cilin Fr

 • Black or White

  Një burrë i dëshpëruar nga vdekja e së shoqes, përfshihet në një betejë ligjore për kujdestarinë mbi mbesën e tij, të cilë

 • God’s Pocket

  Thjeshtri i Mikit vdes në një aksident të dyshimtë gjatë punës dhe askush nuk tregon të vërtetën. Miki e gjen veten në një si

 • Free Fall

  Një nëpunëse e kompanisë Golt Capital në Los Anxheles, vihet në shënjestër nga një vrasës i pamëshirshëm sepse ka zbuluar nj

 • Cop Car

  Dy fëmijë gjejnë rastësisht një makinë policie dhe fillojnë një udhëtim aventuresk, por do të ndiqen pronari i makinës, sheri

 • Run All Night

 • The Loft

 • Aloha

 • Dumb and Dumber 2

 • Exodus: Gods and Kings

 • Predestination

 • Tracers

 • Mortdecai

 • Blackhat

 • Third Person

 • 7 Minutes

 • Dracula Untold

 • I Origins

 • Into the Storm

 • Ride Along

 • Rob the Mob

 • Sabotage

 • Snowpiercer

 • Godzilla

 • Veronica Mars

 • Wild

 • The Hundred-Foot Journey

 • Noah